Monero Kopen

Geïnteresseerd om zelf Monero te kopen? Er zijn verschillende manieren hoe je ook kan investeren en winst kan maken met deze veel belovende altcoin: Monero kopen

  • Handelen op de online broker Plus500
  • Direct Monero kopen op Litebit of Anycoin (iDeal mogelijk)
  • Monero kopen door te ruilen op een Exchange zoals Bittrex of Kraken
  • Monero kopen met contant geld

Deze manieren om Monero, oftewel XMR, te kopen worden in de onderstaande punten verder aan je uitgelegd. Houdt er zeer goed rekening mee dat de koersen van cryptocurrencies, enorm volatiel zijn. Je investering kan dus razendsnel in waarde stijgen, maar vice versa kan het voor hetzelfde geld zo compleet in rook opgaan. Nu zal dat bij een Altcoin als Monero uiteraard niet heel snel gebeuren, maar het is aan te raden om alleen maar vermogen te investeren wat je ook echt kan missen. Doe altijd zelf onderzoek en denk logisch na. Positieve of negatieve nieuwsberichten hebben een krachtige impact op wat de koersen doen, zoek dus bijvoorbeeld uit of er de op korte termijn iets gaat gebeuren met de cryptomunt waar je in wilt gaan investeren. Toch Monero kopen? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden en houdt altijd de Monero koers in de gaten!

Monero handelen op Plus500

Monero kopen op Plus500Een simpele en laagdrempelige manier om te handelen in Monero is door middel van de online broker Plus500. Hier kan je gratis een account aanmaken, waarna je vervolgens eerst met nepgeld kan werken om de bekend te raken met het platform. Zodra je voldoende op niveau bent, kan je een start gaan maken met echt geld. Mocht je al bekend zijn met het principe, dan kan je uiteraard ook direct aan de slag met handelen met echt geld.

 

Monero kopen met iDeal

Een snelle en simpele manier om Monero te kopen is met de wel vertrouwde iDeal overboeking. Er zijn meerdere websites waarbij Monero d.m.v. iDeal kan worden gekocht. Let erop dat je XMR vervolgens wordt verstuurd naar een wallet met een walletadres. Hiervoor kan je een exchange gebruiken die in het volgende kopje wordt besproken. Een andere mogelijkheid is om een online wallet te gebruiken van bijvoorbeeld Free Monero wallet. Echter is de veiligste manier om je XMR op te slaan in een speciaal ontworpen cryptocurrency wallet zoals de Legder Nano S die kan worden gekocht op ledgerwallet.com. Op deze manier kunnen je cryptocurrencies onmogelijk gestolen worden door een hack of malware. 

Zoals eerder beschreven zijn er meerdere websites waarbij je Monero met iDeal kan kopen. De bekendste partijen hiervoor zijn Litebit en Anycoin. Het proces is relatief gemakkelijk en je hebt verder geen technische ervaring of iets dergelijks nodig om dit te kunnen doen. Website waarmee je iDeal kan gebruiken als betalingsoptie voor Monero zijn:

Monero kopen op Exchanges

Een Exchange is prima manier om te starten met het kopen van Monero. Daarnaast kan de exchange ook fungeren als wallet om al je cryptovaluta in op te slaan. Let er wel op dat  dat het opslaan van cryptocurrencies in een exchange relatief erg gevoelig is voor digitale diefstal. 

Om Monero te kopen via een exchange, kan er het beste vooraf Bitcoins worden gekocht op één van de websites uit de vorige paragraaf. Deze Bitcoins worden vervolgens naar je unieke wallet adres verstuurd. Nu kan je simpel Bitcoin (BTC) ruilen voor alle andere Altcoins die op de Exchange beschikbaar zijn. Enkele bekende en betrouwbare Exchanges om dit op te doen zijn:

 

Monero kopen met cash

Monero kopen met contact geld is een project genaamt ‘local Monero’ en staat momenteel nog in de kinderschoenen. Het wordt ontwikkelt in Hong Kong en kan vergelijken worden met Local Bitcoin. Meer informatie kan je vinden op de website van Local Monero.

 

+